Met MotoFit veilig de winter door!

11 Okt 2012

Kou, regen, gure wind, niets weerhoudt de echte motorrijder ervan om er ook deze maanden met zijn favoriete vervoermiddel op uit te trekken. De een voor de hobby, de ander voor zijn werk. Eigenaar Henk Haanschoten: Dat kan prima. Er is ook niets op tegen, mits de motor in optimale conditie verkeert en de rijder er goed op is gekleed.
Wat betreft de motor zijn een aantal dingen juist in deze maanden erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de banden (profiel), aan de conditie van de remblokken, remvloeistof (om de 2 jaar), vering, de accu enz

De winterperiode is bij uitstek geschikt om groot onderhoud te plegen en de kleppen van uw motor te laten controleren/stellen. Even de puntjes op de i laten zetten en uw motor staat elk moment tot uw beschikking! MotoFit in Veenendaal is al meer dan 17 jaar een begrip in Midden-Nederland. Haanschoten enthousiast: Je kunt bij ons tegen aantrekkelijke tarieven terecht voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden: winterbeurt* al vanaf 99 euro en schoonmaken en conserveren vanaf 49 euro.

*Ophalen en terugbrengen van de motor is zelfs gratis (wel in overleg).

20 oktober Snertrit
Maar MotoFit doet meer. Veel meer. Op 20 oktober bijvoorbeeld, wordt de jaarlijkse SNERTRIT gehouden met - natuurlijk - een bak snert en een drankje na afloop in de showroom van MotoFit. Deelname aan deze gevarieerde rit is gratis, maar meldt u zich wel even aan voor donderdag 18 oktober.

Bel 0318 - 55 51 51 voor meer informatie